Kekke Kiekjes

Eigenzinnig, modern en puur

Wat zeggen anderen...

"Wij hadden Eun aan het werk gezien tijdens de bruiloft van vrienden van ons, dus toen wij zelf gingen trouwen dachten we al snel aan Eun. De foto’s die Eun gemaakt heeft geven precies onze trouwdag weer. Het is compleet, er missen geen momenten. Het fijne aan Eun is dat ze er constant bij is, maar je hebt haar niet in de gaten. Daarbij is ze een prettig mens en levert ze snel. Wij zijn ontzettend blij dat Eun deze bijzondere dag voor ons vastgelegd heeft! Het had niet beter gekund!"

Rick en Shirley - Amsterdam

"Eun heeft voor 3 verschillende opdrachten foto’s van en voor mij gemaakt. Eun wist mijn idee, precies en uniek op de foto te zetten, ik pluk daar nog de vruchten van. Ik wil Eun via deze weg graag bedanken voor de mooie en professionele foto’s. Kies Eun wanneer je een fijne, meedenkende, creatieve, hardwerkende, professionele, op-je-gemak-stellende fotograaf zoekt!"

Vannessa - Zaandam

"Onze grote droom was trouwen op Vlieland! Natuurlijk wilden we dat alles gefotografeerd zou worden, maar wij kenden geen fotograaf en zaten ook niet echt op iemand te wachten met wie wij totaal geen klik hadden. We hebben wat websites bezocht en stuitten op Kekke Kiekjes. Prachtig vonden wij de foto’s die hierop stonden en ook de klik met Eun, met wie we hebben afgesproken voor een kennismakingsgesprek, was er meteen! Onze enige zorg was nog, krijgt ze “ons Vlieland” wel zo mooi op de foto zoals wij het zien? Eigenlijk verdween deze twijfel al meteen door het zien van de professionele manier waarop Eun te werk ging. Je zag haar amper, maar ze was overal! De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden. Mooie close ups, afgewisseld met groepsfoto’s en mooie “onderonsjes” van vrienden en familie!"

Saskia & Edgar - Overveen

“Inmiddels hebben wij twee keer een fotosessie bij Eun gehad. Dit hebben we als zeer positief ervaren. Eun krijgt het voor elkaar om op de spontane en onverwachte momenten met haar fototoestel klaar te staan. Hierdoor krijg je ontzettend leuke en spontane foto's. Het is gezellig om met Eun te werken en ze stelt je op je gemak. Daarnaast betrekt ze je bij het maken van de foto's. Wij hebben veel positieve en leuke reacties gekregen op onze foto's! Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan Eun te vragen voor een prachtige fotosessie."

Ina, Hendrike en Janneke - Groningen

“Eun is erg creatief en maakt de meest mooie foto's in je eigen omgeving. En daarom voel je je altijd op je gemak. Ze doet haar werk precies, met enthousiasme en aandacht en op een manier dat je niet doorhebt dat ze foto's maakt. Op die manier legt ze dat wat het meest belangrijk is vast; emoties en gevoelens van dat ene speciale moment."

Hillona - Westerbork